Ecograful VOLUSON 730 EXPERT

Ecograful VOLUSON 730 EXPERT– primul sistem ecografic creat pentru acuratetea diagnosticului.

Se pot construi imagini in timp real, sistemul permitand explorarea celor mai mici detalii in orice sectiune datorita tehnicilor de scanare 3D/4D VOLUME. inclusiv inregistrarea imaginilor pe DVD.

Ecograful dispune de sisteme de investigatie cum ar fi sistemul Doppler, in variantele Doppler pulsat, Doppler codificat color, Power Doppler si evaluarea imagistica armonica.

Cu Voluson 730 Expert nu numai ca se permite obtinerea unor imagini in timp real de calitate, dar se imbunatateste si imaginea 2D pentru stabilirea cu precizie a diagnosticului, avand aplicatii pentru abdomen, obstetrica-ginecologie, tesuturi moi, sistem vascular, cardiologie, urologie.

Ca urmare oferim urmatoarele tipuri de ecografii:

a) ecografie generala,

b) ecografie abdominala sau transvaginala – care ofera o foarte clara vizualizare a ovarelor si uterului

c) ecografia mamara: implica examinarea sanilor cu sonda ecografica, in scopul detectarii unor noduli, chisti sau modificari structurale ale glandei mamare. Ecografia, chiar efectuata cu sonda de inalta definitie, cum este cea disponibila, poate necesita asocierea cu mamografia (examinarea cu ajutorul razelor X a sanului, asemanator radiografiei toracice)- care nu inlocuieste, ci completeaza informatiile ecografiei

d) ecografia obstetricala precoce, pentru depistarea sarcinii, si estimarea riscului de malformatii majore (pana la 12-14 saptamani de intarziere menstruala).

e) ecografia morfologica proriu-zisa, pentru evaluarea formarii organelor fetale, a cresterii, a anexelor fetale, si chiar a sexului (pentru saptamanile 20-32)

f) ecografia 3D, indicata pentru vizualizarea mai buna a fetei, membrelor, scheletului, eventual a sexului. Ea nu inlocuieste ecografia morfologica, dar ajuta medicul si viitorii parinti sa inteleaga mai bine aspectul si dezvoltarea fatului. De asemenea, pe ecografele dotate cu optiunea 4D (cum este cazul pentru Voluson 730 Expert), se pot studia miscarile si comportamentul fatului.