Vaccinarea antigripala a salariatilor

          Gripa este o boala infectioasa acuta a cailor respiratorii, foarte contagioasa, cauzata de virusul gripal A sau B, care apare in izbucniri epidemice de severitate variata, aproape in fiecare iarna. Sezonul gripei incepe din luna octombrie si dureaza pana in luna februarie a anului urmator. Infectia gripala poate afecta orice persoana, insa riscul de a dezvolta forme clinice mai severe si de aparitie a complicatiilor este mai mare la copii, batrani si persoane imunodeficiente sau care sufera de boli cronice.
Totodata, virusul gripal afecteaza in special colectivitatile de persoane, asa cum sunt mediile de lucru, unde salariatii interactioneaza zilnic si isi pot transmite unul altuia foarte usor virusul gripal. Nu exista nici o metoda 100% sigura care sa ne apere de aceasta boala, insa putem diminua sansele de imbolnavire prin vaccinarea anuala.

      Vaccinarea antigripala reprezinta singura modalitate de control efectiv al infectiilor virale, prin administrarea vaccinurilor la indivizii susceptibili. Vaccinarea se face la sfarsitul lunii octombrie-inceputul lunii noiembrie. Protectia imuna apare in 2 saptamani de la vaccinare si poate dura de la 6 la 12 luni. Mai multe informatii despre vaccinarea antigripala si ce presupune aceasta, gasiti aici.

         IDS Laboratories ofera societatilor comerciale posibilitatea vaccinarii salariatilor pentru a-i proteja de virusul gripal si pentru a preveni absenta acestora pe motive medicale de la serviciu. Oferta va fi facuta fiecarei societati interesate, in functie de numarul salariatilor si de perioada necesara pentru vaccinare. Pentru mai multe informatii si pentru a ne solicita o oferta personalizata, va rugam sa ne scrieti pe mail la adresa catalin.stanescu@ids-laboratories.ro sau sa ne sunati la telefon 0726777972.

DIAGNOSTICE DE CERTITUDINE!

2015 © Copyright - IDS Laboratories

Pentru urgente medicale in afara orelor de program apelati oricand, cu incredere 112, numarul unic de urgenta.